vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Vijfjarig jubileum VVV Altena Biesbosch

Vijfjarig jubileum VVV Altena Biesbosch

30 oktober 2014
Van 12:30 uur tot en met 17:30 uur

WERKENDAM - Vijfjarig jubileum VVV Altena Biesbosch: een ‘merk-waardige’ bijeenkomst op een buitengewone plaats in een bijzondere regio

“We verdienen het wel, maar krijgen we het ook?”

VVV Altena Biesbosch bestaat dit jaar vijf jaar en wij vieren dat op 30 oktober. Een mooi moment om samen met ondernemers en organisaties uit de vrijetijdssector stil te staan bij de successen en kansen, maar ook bedreigingen binnen deze snel veranderende sector.

Waarom is “Er gaat niets boven Groningen” zo’n belangrijke en succesvolle campagne? Waarom heeft iedereen zo’n beetje hetzelfde beeld van Friesland, Zuid-Limburg, De Veluwe of de Bollenstreek? En werkt deze beeldvorming over streken hetzelfde als bij merken als Heineken, KLM, Wehkamp en HEMA?

Is een streek, een vrijetijdsbestemming, ook een ‘merk’? En wie ‘maakt’ dat merk dan? En is het Land van Heusden en Altena bekend en ‘merk-waardig’ genoeg om meer bezoekers te trekken, die meer besteden, langer blijven en vaker terug komen? En vooral: aan anderen vertellen hoe leuk het hier is?

Samen met u en uw collega’s willen wij ons jubileum aangrijpen om eens goed naar het Land van Heusden en Altena als vrijetijdsbestemming te kijken. Doen we het goed? En is ‘goed’ goed genoeg, of kan het beter? Verdient onze regio meer aandacht, meer bezoekers en meer inkomsten binnen de toeristische sector? En hoe krijgen we dit dan? Alleen? Samen?

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere bijeenkomst. Met theater, een lied, een inspirerend en ‘merkwaardig’ verhaal en de nominatie van de meest ‘merk-waardige’ ambassadeurs van onze regio. Een bijeenkomst waarin wij onze verjaardag vieren en uw aanwezigheid als het allermooiste cadeau zouden ontvangen.

Locatie:
Fort Altena
Loods K
Tol 8
4251 PX Werkendam

Aanmelden met naam, organisatie, aantal personen.

Wij zien uw aanwezigheid van harte tegemoet.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

VVV Altena Biesbosch

Werkendam

info@vvv-altenabiesbosch.nl
Deel dit bericht met je vrienden!