vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Voorleespromotie door wethouder Van der Ven

Voorleespromotie door wethouder Van der Ven

29 oktober 2014
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM -  Sympathieke voorlees-promotie van twee leesbevorderingsacties door wethouder Peter van der Ven Hij gaat voorlezen aan bewoners van verzorgingshuis Goezate en vraagt daarmee aandacht voor “Nederland Leest” en voor “Brabant gaat VOORlezen”.

Wij zijn blij dat ‘onze’ wethouder hieraan meewerkt en hopen ook op persaanwezigheid die ochtend om er verslag van te doen.

Datum: woensdag 29 oktober 2014

Locatie: Goezate, Ontmoetingszaal, Werkendam

Contactpersoon:
Tryntsje van Vessem [Brabant gaat VOORlezen en Aangepast Lezen], Wim Donkersloot [Nederland Leest], Marjolein Twilt [Goezate].

Tijdstip: ca. 10.00 uur koffietijd

Duur: ca. 0,5 uur

Deelnemers:
Peter van der Ven, Wim Donkersloot, Tryntsje van Vessem, twee activiteitenbegeleidsters van Goezate en ongeveer 20 bewoners van Goezate, pers.

Programma:

welkomstwoord Wim Donkersloot, korte introductie Wim Donkersloot (boek promotie) + overhandiging exemplaar van “Een vlucht regenwulpen”, korte introductie Tryntsje van Vessem (1. project Brabant gaat VOORlezen: ook thuis, in zorginstellingen en/of op de kamer van bewoners en 2. Aangepast lezen: het gesproken boek), voorlezen Peter van der Ven, afsluiting met koffie en iets lekkers.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bibliotheek Altena

Werkendam

0183-501983 / 0183-4

t.vanvessem@bibliotheekaltena.n www.bibliotheekaltena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!