vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Vergadering Clientenraad Sociale Zekerheid

Vergadering Clientenraad Sociale Zekerheid

29 oktober 2014
Van 10:30 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Woensdag 29 oktober vergadert de Cliëntenraad Sociale Zekerheid om 10.30 in het gemeentehuis van Werkendam. Op de agenda onder andere de beleidsnota Participatiewet en nieuwe verordeningen.

De vergaderingen van de Cliëntenraad Sociale Zekerheid zijn openbaar. Agenda en het verslag van de vorige vergadering kunt u eventueel opvragen bij Hella de Ridder, hella.de.ridder@werkendam.nl
Colleges adviseren

De Cliëntenraad Sociale Zekerheid adviseert de colleges van Werkendam en Woudrichem over alle onderwerpen die te maken hebben met minimabeleid, bijstandsverlening, schuldhulpverlening, inburgering en sociale werkvoorziening. Ook de ontwikkelingen rondom de Participatiewet komen in dit overleg aan de orde.

In de cliëntenraad zitten zowel individuele cliënten als afgevaardigden van instellingen. De vergaderingen worden geleid door een onafhankelijk voorzitter. De vergaderingen vinden afwisselend in Werkendam en Woudrichem plaats.

Heeft u vragen over de Cliëntenraad, dan kunt u contact opnemen met ambtelijk secretaris Ad Huijsman, tel. (0183) 507275, email ad.huijsman@werkendam.nl
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Werkendam

Werkendam

(0183) 50 72 12

info@werkendam.nl www.werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!