dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

JC De Pomp start PSE met twee regiobands

JC De Pomp start PSE met twee regiobands

25 oktober 2014


ALMKERK - Op zaterdag 25 oktober vindt de eerste Pomp Stage Experience avond plaats in De Pomp in Almkerk en dat wordt een zeer muzikaal feestje. Er zullen deze avond twee bands optreden. Dat zijn Play with Fire uit Genderen en Deliver uit Rijswijk. Echte muziekliefhebbers kunnen bij Almkerk beter op de rem trappen.

De band Play with Fire uit Genderen bestaat uit Bert van Herwijnen als gitarist, Evelien van Straten op de basgitaar, Astrid Chattelin staat aan de toetsen en haar man René heeft de drumstokken in handen. Ruurd Akkerman is de zanger en zingt in het Nederlands, Spaans en het Engels. Deze band speelt voornamelijk eigen nummers, maar heeft als introlied het bekende ’Play with Fire’ waar de band ook haar naam aan ontleent. De muziekstijl zou je het best kunnen omschrijven als melodieze participatie-rock. De bedoeling is namelijk dat het publiek meegenomen wordt op een muzikale reis.

Deliver, de andere band die optreedt, speelt voornamelijk covers van de legendarische Darell Mansfield: de christen-rocker die zichzelf extra ondersteunde met een heel eigen mondharmonica-geluid. (Deze Mansfield moet nadrukkelijk niet verward worden met Manson) Deliver bestaat uit Wim en Renée Schreuders die garant staan voor drums en zang. Het podium wordt verder gevuld door Huib Sack op gitaar en Toon van Gils op bas. De muziekstijl van deze Rijswijkse band is het kortst te omschrijven als Blues-Rock (maar dan zonder mondharmonica).

Voor beide bands geldt dat ze al enkele jaren bestaan, maar in de huidige samenstelling pas ongeveer een half jaar. Beide bands geven ook aan dat het enorme plezier en de saamhorigheid de belangrijkste elementen zijn van hun muzikale verbintenis. Voor allebei geldt tenslotte dat ze nou net naar een podium als De Pomp op zoek waren. Muzikale liefhebbers en critici zijn dan ook van harte welkom in Jongerencentrum De Pomp in Almkerk. De Pomp is om 20.00 uur open voor publiek, de toegang is gratis.

Er volgen nog meer Pomp Stage Experience-avonden in De Pomp dit seizoen.
De volgende is gepland op 29 november en daarvoor hebben zich ook al kandidaten gemeld. De organisatie komt echter graag in contact met nog meer creatievelingen. Ook andere uitingen van creativiteit zoals cabaret, Stand-Up Comedy en bijvoorbeeld goochelaars zijn van harte welkom.

Aanmeldingen via het contactformulier op de site (www.depomp.com) of tijdens kantooruren: 0183-442012.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

06-25437144

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!