woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Verkoopdag Uitwijk

Verkoopdag Uitwijk

25 oktober 2014
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

UITIWJK - Verkoopdag met boeken en een kledingmarkt in en bij gemeentecentrum De Hoogt.  

We hebben een grote voorraad boeken, voor elk wat wils. De boeken zijn gesorteerd, dus het zoeken naar een bepaald boek is nu eenvoudiger. Tevens hebben we een kledingmarkt met mogelijk een nieuw kledingstuk voor u.

Op ons terras staat een frietkraam en worden er loempia’s en oliebollen verkocht. Binnen kunt u genieten van een kop koffie of thee met appelgebak of koek en rond de middag een kom heerlijke soep. Er zijn dit jaar kramen met koek, snoep en groenten. Er is een decoratiekraam, een bloemenstal, de levensmiddelenmand en worden er mezenbollen verkocht. Tevens kunnen er weer brieven getrokken worden, is de perenboom er en natuurlijk het rad van avontuur. Voor de kinderen is er het brieven trekken, knutselen en diverse spelletjes.

Om ongeveer 13.30 uur worden er ballonnen opgelaten, meedoen is gratis! Voor de kinderen van wie de ballon het verst komt is er een 1e, 2e of 3e prijs. In de week voor de verkoopdag wordt er een folder verspreid met daaraan geniet een gratis! lot voor het rad van avontuur.

Het rad draait:

  • ’s morgens vanaf 10.30 uur met om ca. 11.30 uur een gratis ronde en
  • ’s middags vanaf 14.00 uur, met om ca. 14.30 uur een gratis ronde en
  • om ca. 16.00 uur de vijf-euro ronde met een extra grote prijs.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeentecentrum De Hoogt

Uitwijk

Deel dit bericht met je vrienden!