zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Toernooi 3x3 BC Virtus

Toernooi 3x3 BC Virtus

24 oktober 2014
Van 12:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - 3 x 3 toernooi - Dit toernooi vindt plaats op vrijdag 24 oktober vanaf 12.45 uur in Sporthal de Crosser en is bedoeld voor alle jeugdleden van BC Virtus t/m U18.

De bedoeling is dat we eerst een aantal uren flink gaan basketballen. Uiteraard wordt er ook een spannende finale gespeeld!

Daarna zullen we voor de jongste leden een leuk spel organiseren, waarbij de oudere jeugdleden ons een handje kunnen helpen. We sluiten de dag af met een frietje en iets lekkers erbij. Dit wordt jullie aangeboden door BC Virtus. Daarnaast zorgt de vereniging dat er voor iedereen aanmaaklimonade is overdag. Als je iets anders wilt drinken of eten, kan dat natuurlijk ook, maar dat is voor eigen rekening.

Om 19.15 staat een wedstrijd van de Heren U18 op het programma. Zij spelen een wedstrijd op center court en het lijkt ons leuk om met zoveel mogelijk jeugdleden deze wedstrijd te bekijken. Superleuk voor de jongens als zij veel supporters hebben en ook goed voor het verenigingsgevoel! Willen de jongere leden aan hun ouders vragen of zij het goed vinden dat je tot ongeveer 20.45 uur in de sporthal bent. Uiteraard mogen de ouders ook komen kijken, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Je kunt je opgeven door een inschrijfformulier in te leveren in de BC Virtus box in sporthal de Crosser.

Deze inschrijfformulieren zijn per mail verstuurd aan alle leden. Mocht je dit inschrijfformulier niet hebben ontvangen, dan kun je deze ook opvragen bij de teamouder, downloaden op de site, of ophalen in de Crosser.

We hopen op een grote opkomst en vooral een sportieve en gezellige middag!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

BC Virtus

Werkendam | De Crosser

www.bcvirtus.nl
Deel dit bericht met je vrienden!