vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

MPower2Move Dans- en Turnevent

MPower2Move Dans- en Turnevent

20 september 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

AALBURG - Twintig Jaar regionale sportverkiezingen Powerhouse Sport Awards. In het kader daarvan organiseert Stichting Powerhouse een uniek evenement op zaterdag 20 september.

MPower2Move is een dance en turn event dat haar weerga in de regio niet kent.

Het programma komt tot stand door de belangenloze medewerking van dansers, turners, regionale verenigingen, trainers en begeleiders. Zij doen dat met creativiteit, een goede voorbereiding, vol toewijding, passie en inzet maar vooral met plezier.

Stichting Powerhouse Sport heeft de verbindende factor gevonden waardoor tal van toppers op verschillende niveaus hun medewerking snel wilde verlenen. Veel van de deelnemers zijn bekend met de sportverkiezingen door hun nominatie, gewonnen titel of via een andere schakel. Samen promoten zij de dans- en turnsport door demonstraties te geven in d’Alburcht in Wijk en Aalburg. De enorme diversiteit van stijlen en disciplines zal het publiek fascineren. Toestelturnen, acrogym, ritmische gymnastiek, Freestyle football, salsa-, ballroom- en rolstoeldansen, ballet, twirlen, hiphop, breakdance etcetera.

Yuri van Gelder zal een uitzwaaimoment beleven. Twaalf dagen voor zijn vertrek naar het Wereld Kamioenschap turnen in het Chinese Nanning geeft hij, met toestemming van coaches een demo. Het WK is de allereerste stap naar de Olympische Spelen in Rio 2016. Het Nederlands team moet zich in China bij de eerste 24 landen plaatsen. Heel bijzonder dus dat de ringenspecialist zijn medewerking verleend. Kirsten Boersma uit Zuilichem is ook onderweg naar Rio, maar vindt promotie van het trampolinespringen belangrijk genoeg om haar aerials van minimaal 7 meter hoogte te laten zien. Dat twirlen een danssport is liet Femke de Bont zien in de laatste editie van Everybody Dance Now. De finaliste van het RTL4 programma heeft flitsende details verwerkt in haar routine. Ballroomdansers van Dansstudio Waalwijk, bekend van Strictly come dancing, komen naar Aalburg om hun motto ‘bewegen is gezond, dansen is leuker’ kracht bij te zetten.

Niet alleen de Nederlands Kampioenen en internationals geven acte de prescence.

De breedtesport kom ook aan bod. Gymnasten zullen met enthousiasme hun regionale club vertegenwoordigen. Verenigingen en dansscholen zullen informatie geven over hun programma-aanbod en verdere voorwaarden. Naast indrukwekkende demonstraties kan het publiek zelf in actie komen. Hoe? Surprise!

De line-up is groot en groeit nog iedere dag. Updates verschijnen met regelmaat op Facebook, Twitter en de website van Powerhouse Sport Awards. De dans- en gymsport is er voor jong en oud, mannen en vrouwen, zonder of met beperking en aan de basis voor iedereen betaalbaar.  Beleef dit unieke topspektakel en laat je inspireren om te gaan bewegen.

  •   d’ Alburcht – Wijk en Aalburg
  •   Aanvang: 19.30 uur
  •   Entree: € 12,50 inclusief consumptie
  •   Reserveer nu je kaarten via de site
  •   Facebook.com, T: @4uPhSA

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!