vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Kunstroute 2014

Kunstroute 2014

13 september 2014
Van zaterdag 13 september 2014 tot en met zondag 14 september 2014
Van 11:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - De volgende kunstroute zal plaatsvinden op 13 en 14 september 2014.

Ook dit jaar organiseert onze stichting weer de Kunstroute Woudrichem. Woudrichem heeft als vestingstadje de unieke mogelijkheid om binnen loopafstand al de aanwezige kunst te gaan bewonderen. Dankzij de welwillendheid van veel bewoners is het mogelijk veel kunstenaars op particuliere adressen te laten exposeren. Daarnaast bestaat deze mogelijkheid bij een aantal galeries en bedrijven.
Omdat tijdens dit weekend ook de “Open Monumentendagen” vallen en ook de horeca waarschijnlijk weer actief zal zijn met hun evenement “Pruuve Maor”, zal er aan belangstelling geen gebrek zijn, zoals dat de afgelopen edities is gebleken.

De opzet van de Kunstroute zal in grote lijnen hetzelfde zijn als voorgaande jaren. Als bestuur trachten we het publiek een grote variatie aan beeldende kunst aan te bieden in zoveel mogelijk disciplines. Daarnaast willen we ook een aantal jonge kunstenaars een podium bieden.

De opening zal op zaterdag 13 september om 11.30 uur plaatsvinden in de toren van de Martinuskerk, zo kunnen kunstenaars aanwezig zijn bij de opening en ook op tijd om 12.00 uur op hun locatie hun bezoekers te ontvangen.

In de toren zal gedurende beide dagen een videopresentatie getoond worden van de aangeleverde afbeeldingen van uw werk. Ook zullen deze werken te zien zijn op onze site.
 

Voor eventuele vragen kunt u mailen of telefonisch contact opnemen met Frans Dansen.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Kunstroute

Woudrichem

0183 - 307502.

nfo@kunstroutewoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!