woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Zwemvierdaagse Werkina

Zwemvierdaagse Werkina

02 september 2014
Van dinsdag 02 september 2014 tot en met vrijdag 05 september 2014


WERKENDAM - ZWem4daagse in zwembad Werkina. Het sportieve gedeelte bestaat uit het zwemmen van de verplichte zwembaantjes.

Elke avond zijn er extra activiteiten voor jong en oud.

Verder hebben we traditiegetrouw ook weer de strijd om de hoogste bom tijdens het WeKa Bommetje, dit jaar georganiseerd op dinsdag, woensdag en donderdag. Vorig jaar is de prijs gewonnen door Henri Visser met een bom van 8,10 meter.

Net als vorig jaar staan ook dit jaar, op woensdag, de basisschoolkinderen weer in het zonnetje. Allereerst wordt ’s morgens vanaf 9 uur een schoolzwemwedstrijd gehouden met de leerlingen van de groepen 7 en 8 van basisscholen ’t Kompas en Het Baken. Aansluitend mogen de kinderen ’s middags hun kunsten vertonen met stoepkrijt, door het zwembadterrein te veranderen in een kleurig en fleurig geheel. Ook is er op woensdag de van ouds bekende buikschuifbaan te vinden.

Op de andere avonden vinden er ook nog leuke waterspellen plaats, zoals de rubberbootrace en de bandenrace! Uiteraard zal de komische duik- en springgroep ‘Watergruwel’ de gruwelijkste sprongen uitvoeren vanaf de duikplanken. Het zal zoals gewoonlijk een optreden vol clowneske hilariteit worden.

Inschrijven voor de zwem4daagse kan bij de kassa van zwembad Werkina en de inschrijfkosten zijn 4,50 euro, inclusief programmaboekje. Tevens kan worden ingeschreven voor de waterspellen en het WeKa Bommetje.

 

Info

Organisator:

Adres:

Zwembad Werkina

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!