vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Tentdienst

Tentdienst

31 augustus 2014
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

GENDEREN - Zondag 31 augustus wordt er in de feesttent in Genderen een laagdrempelige dienst gehouden. Met medewerking van spreker Jan Pool en praiseband Up2You.

Thema “Wie is God”.

Jouw beeld van God wordt bepaald door de paradigma’s die je hebt. Een paradigma is de manier waarop jij iets ziet en de mening die je over bepaalde zaken hebt. Paradigma’s worden gevormd door onze achtergrond, onze opvoeding en onze ervaringen. Alle regels, normen en waarden die je meekrijgt van je ouders, van leraren op school, van de leiders van je kerk en van andere gezagsdragers in je leven worden opgeslagen in je denken en vormen je paradigma’s.
Paradigma’s zijn net brillenglazen. De bril die je draagt bepaalt hoe je kijkt naar jezelf, naar anderen en naar het leven in het algemeen. Wanneer je verkeerde paradigma’s hebt, draag je in feite een bril met verkeerde glazen. Die glazen beïnvloeden hoe je al het andere ziet.
We hebben ook allemaal een paradigma over God. We kijken allemaal met een bepaalde bril naar God. Is jouw beeld van God wel juist? Sta je open voor een paradigmashift?

Hoek Akkerstraat/van der Beekstraat.
 

Info

Organisator:

Adres:

Gezamenlijke kerken

Genderen

Deel dit bericht met je vrienden!