donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

RabobankAltena²D-Pupillentoernooi

RabobankAltena²D-Pupillentoernooi

23 augustus 2014
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

NIEUWENDIJK - Het is inmiddels een traditie geworden bij VV Altena  om het voetbalseizoen voor onze D-pupillen te starten met een groot toernooi. Zaterdag 23 augustus is het weer zover.

Het is een mooie gelegenheid om de voetballertjes die overgaan van het spelen op een ½-veld naar het voetballen op een groot veld in korte tijd de gelegenheid te geven hier aan te wennen. Voor de trainers en begeleiders is er tussen de wedstrijden ruimschoots tijd en gelegenheid om de teams, waar nodig, bij te sturen en om spelertjes te coachen en op diverse posities uit te testen.

Het RabobankAltena²D-Pupillentoernooi duurt van 9.00 tot 12.00 uur en de deelnemende teams zijn: SJO GRC’14, VV Sleeuwijk, VV Schelluinen, VV Vuren, MVV’58, WDS’19, NOAD’32 en VV Altena.

De 12 teams zullen verdeeld over 3 poules strijden om de bekers.

Het belooft weer een gezellig en druk toernooi te gaan worden met leuke teams uit de verre omtrek; we hopen uiteraard dat de weergoden ons wederom goedgezind zullen zijn.

Tijdens het toernooi staat het Damescomité weer voor jullie klaar met overheerlijke broodjes knakworst, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de jeugdafdeling van VV Altena.

Info

Organisator:

Adres:

VV Altena

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!