vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Tienerfriendsweekend met voetbal, eten en een stranddienst

Tienerfriendsweekend met voetbal, eten en een stranddienst

04 juli 2014
Van vrijdag 04 juli 2014 tot en met zondag 06 juli 2014
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

OUDENDIJK / SLEEUWIJK - De Friendship, het schip van stichting Tienerfriends, ligt weer in Gorinchem. Met tal van activiteiten voor jong en oud. Zaterdag is er om 18:00uur een gezellige maaltijd. Om 19.30uur trappen we het avondprogramma af met een open podium, muzikanten kunnen lekker samen jammen, opgave vooraf is niet nodig! Om 22:00uur schakelen we live over naar Brazilië voor de wedstrijd van het Nederlands elftal.

Het volledige programma is gratis te volgen/bezoeken.
 
We liggen dit weekend op de bekende ligplaats Buiten de Waterpoort. Ben je 16 jaar of ouder en wil je het hele weekend meemaken en deelnemen in het team stuur ons een mailtje: info@tienerfriends.nl.
 
Stranddienst
Op 6 juli is er om 15:00uur een stranddienst op het strandje te Oudendijk (Vinkenhaven, 4285 WG Woudrichem) met de bekende band Trinity. Na afloop is iedereen uitgenodigd om te blijven voor een gezellige BBQ.
Deze samenkomst is een initiatief van V.E.G. de Burcht. Het schip wordt gebruikt als “podium”. Wij verzorgen een pendeldienst van Buiten de Waterpoort naar het strandje te Oudendijk.
 

Info

Organisator:

Adres:

Tienerfriends

Oudendijk

Deel dit bericht met je vrienden!