vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

PhSA organiseert avond voor bestuurders

PhSA organiseert avond voor bestuurders

24 juni 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Stichting Powerhouse Sport organiseert een interactieve avond voor bestuurders van sportverenigingen.  

Zij doet dat in samenwerking met BIBLIOTHEEK Altena, platform van en voor discussie, die haar locatie in Wijk en Aalburg beschikbaar stelt en personele ondersteuning geeft.
 
Inschrijven is gratis.
 
Het thema is: Overleeft mijn sportvereniging de crisis? Knelpunten kunnen zijn financiën, bestuurlijke organisatie, accommodatie, vrijwilligers, kader, ledenaantallen, veiligheid & sportklimaat enzovoorts. Samen op zoek naar: ONTZORGEN EN (BE)SPAREN.
 
Een bekende spreker zal de avond openen en begeleiden. Daarnaast zullen een aantal regionale sportverenigingen hun ‘best practice’ pitchen. 
Daarna worden een aantal stellingen gedropt. Door positief te denken en met elkaar o.l.v. een groepshoofd te zoeken naar oplossingen kan het zijn dat aan het einde van de avond sleutels gevonden worden die deuren openen.
 
Sportverenigingen uit in de regio van de Awards; Aalburg, Heusden, Waalwijk, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel worden van harte uitgenodigd deel te nemen. Daardoor is diversiteit aan sport, -cultuur en -beleid gegarandeerd.  
 
Aanmelden via Facebook of mail. 
 
Per vereniging maximaal drie personen om zoveel mogelijk clubs de kans te bieden hun kennis en ervaring te delen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Powerhouse Sport Awards

Wijk en Aalburg

info@powerhouse-sportawards.nl
Deel dit bericht met je vrienden!