vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Klussen bij Kozakken Boys

Klussen bij Kozakken Boys

11 juni 2014
Van woensdag 11 juni 2014 tot en met zaterdag 14 juni 2014
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Deze zomer gaat de buitenboel bij Kozakken-Boys Werkendam in de verf, dit is ook hard nodig omdat we anders volgend jaar achter de feiten aanlopen met alle gevolgen van dien. Op dit moment hebben al diverse schilders die de club een warm hart toe dragen toegezegd om dit belangeloos met elkaar te gaan doen, ben jij ook schilder of erg handig met de kwast? Meld je zelf dan aan, vele handen maken tenslotte ligt werk.

Het Kozakken Boys schilders collectief, klinkt erg goed, hiervoor kun je het beste contact opnemen met Maikel Pruijsen Arie de Keijzer of Hans Visser.

Er is ook divers kitwerk, nu zijn er gelukkig ook diverse kitters binnen onze vereniging, heren kitters ook jullie hulp zouden we graag willen gebruiken.

Ben je niet zo handig met de kwast, maar heb je geen probleem met schuren en schoonmaken dan kun je je aanmelden bij Hendri Visser, André van den Heuvel of bij Eric van Wijk. woensdagavond (11 juni), donderdagavond (12 juni) en zaterdagmorgen (14 juni) willen we hier mee aan de slag gaan. Op deze manier nemen we de heren schilders veel werk uit hun handen.

Met elkaar kunnen we op deze manier de club een hoop geld besparen en wederom met elkaar voor de derde zomer op rij een mooi stukje collectief werk neerzetten.

Voor een hapje en een drankje word uiteraard weer gezorgd.

Info

Organisator:

Adres:

Kozakken Boys

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!