dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Aelse dag 2014

Aelse dag 2014

07 juni 2014
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL - De 39e Aelse Dag opnieuw rondom de Romboutstoren in Andel.

Vanaf 10 uur bent u ook dit jaar weer van harte welkom op de Aelse Dag in Andel.

Met de hele dag de jaarlijkse warenmarkt en natuurlijk de kinderrommelmarkt tot 13.00 uur.

Ook zijn er veel prachtige Oldtimers Trucks te bewonderen bij de Romboutstoren. Op het Jos d’n Bakkerplein zijn demonstraties van het bouwen en rijden van radiografisch bestuurbare militaire voertuigen door modelbouwvereniging RCAGH.

Zeker de moeite waard om te komen kijken!

In de ochtend op het Romboutsplein demonstraties breakdance met de bekende spectaculaire vorm van dans en beweging door breakdancers van Stichting De Vleet. En demonstraties Freerunning door Omnisportvereniging “De Zilvermeeuw”. Er is niets waarover deze free runners niet kunnen lopen of beter gezegd rennen.

Maar ook straattheater op de markt. Amateur-acts verzorgt door actieve leden en vrienden van Andels Fanfare Corps, maar ook professioneel straattheater.  Je kunt namelijk Top Goochelaar 2014 MagicSteve tegenkomen. Wat deze MagicSteve allemaal kan! Er zal nog lang na gepraat gaan worden door bezoekers die zijn spectaculaire shows live hebben gezien! Dé goochelaar van dit moment!

Live radio uitzending op markt  en natuurlijk live muziek, deze keer van Dixieland Jazzband.

Aan de kinderen is ook dit jaar weer gedacht. In een kinderhoekje kun je je laten schminken en je haren laten (in)vlechten. Maar ook ballonnenartiest Tijn Mandarijn is dit jaar weer van de partij.  Hij kan in een korte tijd van langwerpige ballonnen, de mooiste en de leukste figuurtjes maken. En niet te vergeten een springkussen natuurlijk.

Op het gezellige terras bij de Romboutstoren muziek van Corné Music en vanaf half 2 optredens van onder andere Brabandts Bondt en diverse koren, zoals zalmvisserskoor Ongestaagd uit Woudrichem. De optredens gaan door tot in de late uurtjes met Aelskoor Van Alles  Wa, hofkapel Nooit Gedagt en Zjo’On.

Zjo’On is een nieuw initiatief op het gebied van zang in de regio Breda, met een repertoire van licht klassiek tot pop en rock. Op 10 november 2013 stond Zjo!On met een grote show in Chassé en wegens het grote succes dit jaar op 15 november weer!

Om de Aelse Dag met dit totaalprogramma te bezoeken wordt van u een kleine bijdrage van slechts één euro entree per volwassen bezoeker gevraagd. Kinderattracties zijn gratis!

Kijk voor het totale programma op de site of op facebook.

Tot ziens 7 juni op de “Aelse Dag” in Andel! 

Een dag vol muziek, markt, theater, optredens etc.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Andels Fanfare Corps

Andel

www.aelsedag.nl
Deel dit bericht met je vrienden!