donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Concert Ad Hoc

Concert Ad Hoc

24 mei 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Zaterdag 24 mei verzorgt het Ad Hoc Orkest o.l.v. Haiko Boonstra een concert in de serie van het Muziekpodium Woudrichem.
 
Het orkest bestaat uit zo’n vertig enthousiaste leden die plezier in het muziek maken hoog in hun vaandel hebben staan. Dat plezier delen ze graag met mensen die in hun dagelijks leven niet zo makkelijk in aanraking komen met klassieke muziek. Zo wordt er veel opgetreden in zorginstellingen en scholen. Dit jaar bestaat het orkest veertig jaar en dat wordt gevierd met een tweetal lustrumconcerten op 14 en 15 juni.
Maar voordat het zover is komt het orkest eerst naar Woudrichem.
 
Het orkest staat al vijftien jaar onder leiding van Haiko Boonstra. Hij studeerde piano en orkestdirectie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij heeft deelgenomen aan de Intrnational Masterclass for Conducters aan de Peter the Great Music Academy in St. Petersburg en werkte met diverse orkesten.
 
Aan dit concert wordt meegewerkt door de sopraan Helene Kalisvaart. Ze heeft gezongen  in diverse koren en bandjes, speelde dwarsfluit, studeerde aan de kunstacademies van Den Haag en Utrecht en aan de Hogeschool voor de kunsten in Amsterdam. Nu studeert ze klassieke zang bij Inge Hartsuiker-Frolich. Helene heeft meegewerkt aan diverse opera- en theaterproducties.
 
Op het programma staan werken van o.a. Benjamin Britten, Kurt Weill, Edvard Grieg en Duke Ellington.
 
RK Kerk Vissersdijk Woudrichem
Entree € 15,00 
CJP/donateurs/65+ € 12,50

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Ad Hoc

Woudrichem

www.adhocorkest.nl
Deel dit bericht met je vrienden!