dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

ESther

ESther

22 mei 2014
Van donderdag 22 mei 2014 tot en met zaterdag 24 mei 2014


SLEEUWIJK - Het is weer zover! De spelers van Toneel Entree hebben een jaar lang geoefend om in mei weer een stuk op de planken te kunnen zetten. Ook dit jaar is het stuk van de hand van regisseur Siebe de Vries. De voorstelling is gerelateerd aan het afscheid van het huidige winkelcentrum in Sleeuwijk, De Oude Es. Nog even en dan is dit winkelcentrum verleden tijd. Dan verhuist het centrum naar de Nieuwe Es, een paar honderd meter verderop

De spelers vertellen het verhaal van Esther. Dit Sleeuwijkse meisje krijgt te maken met haar asociale ex-vriend, die haar relatie met haar huidige vriend in de weg staat. Ronald, haar huidige vriend, benauwt haar. Esther weet niet meer wat ze moet doen en besluit dat ze weg wil. Ver weg van het Sleeuwijkse winkelcentrum. Esther is de personificatie van het winkelcentrum. De plaatselijke Albert Heijn krijgt te maken met verschillende criminele activiteiten. Iets dat de grootste ondernemer van het dorpje tot wanhoop drijft.

De spelers zwaaien graag samen met u het oude winkelcentrum uit. Op 22, 23 en 24 mei zetten de spelers dit stuk op de planken. Het stuk wordt opgevoerd in het dan voormalige pand van de Albert Heijn, Esdoornlaan 9. Kaarten zijn te reserveren via de website en vanaf 14 mei bij de Sleeuwijkse Marskramer of aan de deur. Wij hopen u in mei graag te zien bij onze voorstelling.

Toneel Entree bestaat uit een gezellige groep spelers. Maar met het ledenaantal dat wij hebben, kunnen wij niet de realiteit van een drukke Albert Heijn nabootsen.

Daarom zoeken we nog figuranten van alle leeftijden! We hebben al veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen, maar we zijn altijd op zoek naar meer figuranten!

Wil jij meewerken aan deze voorstelling en samen met ons het Sleeuwijkse winkelcentrum uitzwaaien? Mail dan om je op te geven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Judith Grobecker of via de contactpagina op de site van Entree.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Toneel Entree

Sleeuwijk

+316 127 44 055

anneke@toneelentree.nl o www.toneelentree.nl
Deel dit bericht met je vrienden!