donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Rabobank Altena² Pupillentoernooi

Rabobank Altena² Pupillentoernooi

17 mei 2014
Van 08:30 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - De inmiddels beroemde seizoensafsluiter op het Altena-veld voor onze E- en F-pupillen staat a.s. zaterdag weer op het programma. Voorheen heette ons toernooi het Werkina Pupillentoernooi, maar sinds deze editie is de naam van ons toernooi veranderd in het Rabobank Altena² Pupillentoernooi.

Het belooft weer een leuk toernooi te gaan worden waaraan weer heel veel vrijwillig(st)ers een steentje bijdragen, zoals onze scheidsrechters, het Damescomité, de kantinemensen, de EHBO en de Jeugdtoernooicommissie.

Zaterdag beginnen om 8.30 uur de eerste wedstrijden voor de E-pupillen; er wordt door 12 teams verdeeld over 2 poules gestreden om de bekers door MVV'58, Veerse Boys, Sliedrecht, Right-Oh, Kozakken Boys,LRC, Almkerk, Leerdam Sport '55, Ameide en VV Altena.

Om 13.00 uur zullen de F-pupillen de strijdperken betreden; er wordt door 15 teams verdeeld over 3 poules gevoetbald om de bekers door Madese Boys, Veerse Boys, Sliedrecht, Good Luck, GJS, Terheijden, Almkerk, Leerdam Sport en Altena.

We rekenen op jullie komst en ons Damescomité zorgt voor o.a. soep, broodjes knakworst en een brieventrekkerij met mooie prijzen. Toernooispeaker is, als vanouds, Frans van der Stelt

 

Info

Organisator:

Adres:

VV Altena

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!