dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Wegafsluitingen in Aalburg

Wegafsluitingen in Aalburg

14 mei 2014
Van woensdag 14 mei 2014 tot en met woensdag 21 mei 2014
Van 07:00 uur tot en met 00:00 uur

AALBURG - In de week van 14 - 20 mei zijn de volgende wegen afgesloten i.v.m. werkzaamheden

Aalburgsestraat te Wijk en Aalburg
De Aalburgsestraat in Wijk en Aalburg, het gedeelte tussen huisnummer 33 en 47 ( D’ulven) wordt op 22 mei 2014 afgesloten. De rijbaan wordt deels voorzien van een nieuwe laag asfalt. Ook worden reparaties aan de goot en kolken uitgevoerd.

Herrebeugel te Wijk en Aalburg
De Herrebeugel wordt van 14 tot en met 16 mei afgesloten voor het doorgaande verkeer. In deze periode wordt onderhoud aan de bestrating van de plateaus uitgevoerd.


Parkeerterrein Nieuwe Steeg Eethen
Het parkeerterrein aan de Nieuwe Steeg in Eethen, nabij het sportcomplex van voetbalvereniging GDC wordt op 22 mei volledig afgesloten. Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de asfaltverharding kunt u deze dag geen gebruik maken van het parkeerterrein.
Verkeersmaatregelen en wijziging busroutes tijdens Kermis

In verband met de kermis in Wijk en Aalburg wordt vanaf dinsdag 20 mei tot en met zaterdag 24 mei 2014 de Anjelierstraat ter hoogte van het marktplein afgesloten voor doorgaand verkeer.
De Markt (marktstraatje) wordt tussen het parkeerplein en de Anjelierstraat afgesloten voor het verkeer.

De bussen van Veolia buslijn 121 en de buurtbuslijn 227 rijden van 20 mei tot en met 24 mei een aangepaste route. De bussen rijden dan vanaf de Kromme Nol via de Polstraat, Kortestraat en Berenhoeksestraat naar de Perzikstraat v.v.. De bushaltes aan de Aalburgsestraat (marktplein), Anjelierstraat en de Bergstraat worden in deze periode niet door de bussen aangedaan.

Op www.haalmeeruitdeweg.nl kunt u informatie over wegafsluitingen vinden.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Aalburg

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!