vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Gratis budgetcursus: Rondkomen met inkomen

Gratis budgetcursus: Rondkomen met inkomen

07 mei 2014
Van woensdag 07 mei 2014 tot en met dinsdag 10 juni 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Tips en trucs hoe u een maandelijks overzicht kunt maken en hoe u zich daaraan kunt houden

Binnenkort start een gratis cursus ‘rondkomen met inkomen’ in Nieuwendijk. In deze cursus leert u hoe u een overzicht kunt maken van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven en worden tips en trucs aangereikt om u aan dit overzicht te houden. Ook krijgt u meer inzicht in regelingen en voorzieningen en komt het aanpakken en oplossen van financiële problemen aan de orde.

Wanneer, waar, en voor wie?

De eerstvolgende cursus start op woensdagavond 7 mei 2014. U kunt zich voor de cursus aanmelden tot uiterlijk vrijdag 18 april 2014. De cursus vindt wekelijks plaats bij Trema Welzijn in Nieuwendijk (Singel 16d) en bestaat uit zes bijeenkomsten. De cursus is voor u gratis, evenals het cursusmateriaal dat wordt uitgereikt. Deze cursus is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Het is wel belangrijk dat u mee wilt doen in groepsverband en dat u de Nederlandse taal voldoende beheerst. De aangemelde cursisten krijgen voorafgaand aan de cursus een uitnodiging voor een intakegesprek. Pas daarna wordt de aanmelding definitief.

Als deze cursus voor u op dit moment niet uitkomt dan kunt zich alvast aanmelden voor één van de volgende cursussen. Het is mogelijk dat er ook ’s middags cursussen gaan starten.

Meer weten?

Neem dan contact op met Marjolein van Zwol, maatschappelijk werker bij Trema Welzijn, 0183-408444 of via Liesbeth Kieboom van de Kredietbank West-Brabant, bereikbaar via telefoonnummer 076-5299441. Mailen mag ook: maatschappelijkwerk@trema.org of preventiekredietbank@breda.nl

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door te mailen of te bellen naar Trema Welzijn.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

TREMA Welzijn

Nieuwendijk

(0183) 40 84 44.

marjolein.van.zwol@trema.org
Deel dit bericht met je vrienden!