woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Eerste DVDM-University tijdens Dichters- en muziekpodium

Eerste DVDM-University tijdens Dichters- en muziekpodium

06 mei 2014
Van 19:45 uur tot en met 21:15 uur

WERKENDAM - Het Nederlands Dichters Podium (N.D.P.) heeft een speciaal  herdenk- en bevrijdingsprogramma samengesteld. De Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 is weer het domein van dichters, muzikanten en bezoekers.

De toegang, de koffie/thee en de nazit zijn gratis.

Dichter van de maand
Arie Wezemer (neerlandicus, journalist en oprichter van het Woerkums Literair Café) zal de eerste DVDM-University, een korte lezing waarin gedichten worden voorgedragen, verzorgen over bovengenoemd thema.  

Muziek
Peter Ververis en Johan van Middelkoop zijn klassiek opgeleide gitaristen. Hun samenwerking begon zo’n dertig jaar geleden. Ze geven regelmatig concerten en spelen van licht klassiek tot en met Bach en alles ertussen.  

Zelf passende thema-gedichten voordragen?
Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Het complete programma staat eind april op de site. Voor meer informatie: www.nederlandsdichterspodium.nl of info@marcelvaandrager.nl.

Let op! Nieuwe aanvangstijd.
In verband met de logistiek binnen de bibliotheek begint het dichterspodium voortaan om 19.45 uur, een kwartiertje later. 

Info

Organisator:

Adres:

NDP

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!