zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Bijbel Open avond

Bijbel Open avond

01 mei 2014
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM - Bijbel Open seizoen van 2013 – 2014 wordt afgesloten met een bijzondere avond. De avond begint zoals gewoon is om 20.00 uur en wordt gehouden in het Hervormd Jeugdcentrum de Bron in Werkendam.

Heel veel mensen tobben op dit moment met de vraag of zij zich een kind van God mogen noemen. Br. M. Ezinga zal aan de hand van Gods woord dat geschreven staat in 1 Joh. 5: 9 t/m 12 laten zien, dat een IEDER DIE GELOOFT, zich een kind van God mag noemen!

Zangkoor Gideon zal deze avond ook enkele liederen voor ons komen zingen. Het belooft weer een bijzondere avond te worden waarin we hopen dat we onze Heer en Heiland mogen ontmoeten.

Kom luisteren als u hierover meer wilt weten.
Want iedereen die de Here God (beter) wil leren kennen en horen wat Hij tegen ons wil zeggen is op deze avond van harte welkom om te zingen en te luisteren naar Zijn Woord.

Ook willen wij u alvast uitnodigen voor een speciale jongerenavond die gehouden wordt op donderdag 15 mei. Br. Jac. Brunt zal deze avond spreken over “the next level” over geestelijke groei en de zanger/evangelist Christian Verwoerd komt deze avond de muziek verzorgen.

Bezoek ook eens onze website: www.bijbelopenwerkendam.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bijbel Open Comité

Werkendam

www.bijbelopen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!