donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Koor en samenzang op Koningsdag

Koor en samenzang op Koningsdag

26 april 2014
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Op zaterdag 26 april a.s. wordt er weer de jaarlijkse Oranje zangavond gehouden in de Rehobothkerk aan de Binnengriend 27 te Werkendam.

Medewerking aan deze avond verleent het mannenkoor Door Eendracht Verbonden uit Werkendam onder leiding van Peter Eilander, solo wordt er gezongen door bariton Paul Visser. Organist op deze avond voor de samenzang en de begeleiding van het koor is Jaap Boer. Er zullen deze avond door het koor psalmen, gezangen en de aloude bekende vaderlandse liederen gezongen worden.

Er is ook dit jaar veel ruimte voor samenzang en de vaderlandse liederen staan ook weer op het programma. Aan het einde van de avond worden er twee verzen van het Wilhelmus gezongen. De opening, meditatie en sluiting wordt verzorgd door evangelist H. Bor uit Poederoijen.

De toegang van deze avond is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden voor de Spaanse Evangelische Zending. De Spaanse Evangelische Zending werkt in Spanje maar ook in Cuba. Iedereen is van harte welkom op deze zangavond voor het hele gezin.

De aanvang van de avond is 19:00 uur, vanaf 18:30 uur is de kerk open. In de hal worden er fotokaarten verkocht waarvan de opbrengst bestemd is voor de SEZ.

Iedereen hartelijk welkom!

Info

Organisator:

Adres:

Christelijk Gereformeerde kerk

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!