vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Elvis returns

Elvis returns

25 april 2014
Van 20:00 uur tot en met 01:00 uur

NIEUWENDIJK -  The King is back op vrijdag 25 april. Een muzikaal genie met, worldwide, nog steeds  een  gigantische schare fans.
Nu in XiniX op vrijdag 25 april, de dag voor Koningsdag!

Concerten van ’Elvis Returns’ doen de oude tijden van de jaren ’70 in  Vegas en Hawaii  bij u in huis herleven.
Elvis Returns brengt  spetterende en levendige concerten als voorbereiding op het theaterprogramma wat vanaf seizoen 2015/2016 in de theaters te zien zal zijn.
 
In de theatershow wordt publiek  meegenomen op reis door de muzikale carrière van Elvis Presley. Een herkenning voor wie Elvis heeft meegemaakt, maar ook een kennismaking met deze legendarische muzikale held voor degenen die er nieuwsgierig naar zijn. Voor het publiek is er ook het begeleidende levensverhaal in beeld en geluid, dat in een multmedia context wordt verteld, gezien door de ogen van toenmalig manager Colonel Tom Parker.

Tijdens de XGP-avond van Elvis Returns wordt onze eigen charismatische “Elvis”, met zijn zwoele stem en karakteristieke verschijning, begeleid door een 12 koppig  professioneel orkest.

Speciaal voor Elvis Returns is een orkest geformeerd compleet met backing vocals en blazerssectie en uitgebreide ritmesectie.
Een concert van Elvis Returns is een belevenis dat zijn weerga niet kent waarbij alle grote hits van de King worden gespeeld.

Xinix gaat vrijdag 25 april om 21.00 uur open en Elvis begint rond 22.00 uur.

Meer info: www.elvisreturns.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Xinix

Nieuwendijk

www.xinix.nl
Deel dit bericht met je vrienden!