dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek

19 april 2014
Van zaterdag 19 april 2014 tot en met zaterdag 26 april 2014


WERKENDAM - Van 19 tot en met 26 april vindt de Nationale Sportweek plaats. De hele week zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen kan deze week kennis maken met (nieuwe) sport en  en vormen van bewegen.

Omdat er in verschillende kernen van Gemeente Werkendam vakantie is heeft Bart de Nationale Sportweek dit jaar een weekje vervroegd zodat toch alle scholen hieraan deel kunnen nemen.

Vorig jaar heeft Bart alle deelnemende scholen laten springen tijdens workshops Ropeskipping en zijn er sportieve prijzen gewonnen met de ballonnenwedstrijd.

Dit jaar staan er pleinspelen op het programma waarbij Bart in de week van 14 t/m 18 april tijdens de pauzes op de scholen te vinden is. Daarnaast organiseert Bart  ook naschoolse activiteiten.

Om te zien wanneer Bart bij jou op school is en wanneer er naschoolse activiteiten georganiseerd worden kun je een kijkje nemen in Bart's agenda!

Info

Organisator:

Adres:

BART

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!