zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Open Dag Hoppas

Open Dag Hoppas

12 april 2014
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

WOUDRICHEM - HOPPAS Kinderopvang & Peuterspeelzalen orgniaseerrt een open dag op haar locatie in Woudrichem (Baljuw 1). Iedereen is van harte welkom op bij ons binnen te kijken. Deze ochtend is tevens de afsluiting van het thema Hoera een baby. Het thema heeft natuurlijk alles met de lente te maken en gaat over jonge dieren, opkomende planten en natuurlijk echte baby’s.

De hele locatie is op deze ochtend aangekleed met werkjes die de kinderen hebben gemaakt. Het geeft een goed beeld van hoe we met de kinderen bezig zijn. Bovendien zijn er deze ochtend heel veel mogelijkheden om onze methodes in te zien, onze leidsters vragen te stellen en om ouders te spreken.

Voor de opendag hebben we ook een aantal partijen uitgenodigd met wie we veel samenwerken. Bibliotheek Altena, Het Centrum Jeugd en Gezin, het Consultatiebureau en speltherapeut Josee Braam. Ook deze partners staan u graag te woord en kunnen toelichten wat ze voor u kunnen betekenen en hoe ze met onze kinderopvang organisatie samenwerken.

Kortom, een mooie ochtend om een goed beeld te krijgen van de kinderopvang organisatie uit uw dorp/regio. Iedereen is welkom!

Op de ochtend vragen we ook aandacht voor Maja Verhoeven. Maja zet zich als kraamverzorgster in voor de kinderen in Gambia. Zie hiervoor ook: www.majaingambia.waarbenjij.nu
 

Info

Organisator:

Adres:

Hoppas kinderopvang

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!