donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

GRC14 Sponsorloop

GRC14 Sponsorloop

11 april 2014
Van 18:30 uur tot en met 00:00 uur

RIJSWIJK - Dit jaar organiseert GRC14 de jaarlijkse sponsorloop voor alle jeugdteams van de club.

'Zoals jullie wellicht weten is er een sponsorovereenkomst afgesloten met de Rabobank, als dankbaarheid voor de steun, organiseren we een Jeugdsportfonds voor een goed doel welke in samenspraak met de Rabobank is vastgesteld.

Het goede doel waar het voor doen is het Jeugdsportfonds. Deze organisatie zet zich om de sportkansen te verhogen voor gezinnen met kinderen van 4 tot 18 jaar waar de financiële middelen niet voorhanden zijn. Onder het motto “sporten is gezond” heeft ieder kind recht op het uitoefenen van een sport. (www.jeugdsportfonds.nl)

Het is de bedoeling dat de jeugd met hun Sponsorformulier langs familie, kennissen en buren gaan en netjes vragen of ze het goede doel willen steunen met hun bijdrage. Het is mogelijk om per rondje te sponsoren of een vast bedrag. Op het Sponsorformulier staan de afstanden welke uw kind gaat lopen.

De avond zal om 18:30 uur worden afgetrapt, waarna de sponsorloop ongeveer een uur zal duren. Het is de bedoeling dat de kinderen om 18:15 uur aanwezig zijn.'

Info

Organisator:

Adres:

GRC14

Rijswijk

Deel dit bericht met je vrienden!