woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Maas! in Teerkamer

Maas! in Teerkamer

10 april 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - MEETING VAN MAAS! Vijftiende editie. Presentator Paula Jorritsma stopt en draagt de microfoon over aan ...

 

Kom 10 april, en wij stellen u voor aan de nieuwe presentator.

Maas! het altijd prikkelende - en onafhankelijke - bewonersplatform van Woudrichem in het algemeen en de vesting in het bijzonder.
Een nieuwsshow voor en door Woerkumers. MAAS! met mystery guest(s)

Gepresenteerd wordt een programma met interviews, muziek, humor, discussie en debat. Van, voor en door vestingbewoners en natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van vesting Woudrichem.

Jacoba’s
Zoals te doen gebruikelijk is er aandacht voor (nieuwe) vestingondernemers. In het spotlicht de drijvende kracht achter de vernieuwde Wereldwinkel Woudrichem, Marlies Bruning. Verder aandacht voor de heropening van kledingzaak Anno Nu met eigenaresse Mirna van Vugt. Nieuwe vestingvibes zijn voelbaar in de eeuwenoude kern van Woudrichem. De Jacoba’s staan samen sterk. Natuurlijk ontbreekt de vestinggouverneur niet aan tafel. Sybille van Gammeren met een warm kloppend hart voor de vesting doet verslag van de actuele stand van zaken. Waar maken de vestingbewoners zich druk om en waar lopen ze warm voor?

Veul Vriendelijke Vreemdelingen
Na vijf jaar VVV Altena Biesbosch heeft Robert Holmes afscheid genomen als directeur. Samen met zijn opvolger Marc Bosboom is hij te gast bij MAAS! De oud-directeur zet koers in een nieuwe richting. Wat brengt de nieuwe directeur in ons gebied en welke toeristische toekomst ziet hij voor ons Altena eiland? Dorstige vestingbewoners en vreemdelingen kunnen zich binnenkort laven aan de pomp die in ere wordt hersteld op de Hoogstraat. Namens Stichting Ontwikkeling gemeente Woudrichem (SOW) vertelt Hans van Vianen over de hoed en de rand van dit plan. Nog meer waterwaardigheden zijn te vertellen over de bouw van een nieuw clubhuis voor Watersportvereniging Woudrichem. Joan van Vugt is voorzitter van deze club en doet uit de doeken hoe dat huis er uit gaat zien en wanneer het er gaat komen.

Welkom op 10 april!
Presentatie van MAAS! is in vertrouwde handen van Robert Salomons en een nieuwe vlam op het podium. Paula Jorritsma gaat na bijna negen jaar het stokje overdragen aan …? Nieuwsgierig geworden? Kom naar MAAS! op donderdag 10 april! Locatie: schenkerij De Teerkamer, Vissersdijk 35 in Woudrichem. Toegang gratis. Zaal open om 19:30 uur.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Maas!

Woudrichem

www.vestingwoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!