zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Concerten Oefening en Uitspanning: Cinema Brass

Concerten Oefening en Uitspanning: Cinema Brass

04 april 2014
Van vrijdag 04 april 2014 tot en met zaterdag 05 april 2014
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Brassband Oefening en Uitspanning bestaat dit jaar 110 jaar. Reden om eens flink uit te pakken tijdens de concerten! Na het geslaagde Nieuwjaarsconcert maakt de band zich klaar voor Cinema Brass op 4 en 5 april.

Tijdens deze concerten speelt de regerend Nederlandse Brassband Kampioen muziek van bekende en minder bekende films, begeleid met filmbeelden.
Dit alles vindt plaats in een echte bioscoopzaal, namelijk in een van de intieme zalen van Servicebioscoop Hollywoud in Almkerk. Een betere locatie kan je je voor een filmconcert niet wensen! De band speelt voor het grote scherm waarop de filmbeelden geprojecteerd worden.

De beelden zijn speciaal voor Oefening en Uitspanning onder de muziek gemonteerd, zodat de sfeer van de muziek en de beelden optimaal bij elkaar komen. Waan je tussen de dinosaurussen van Jurassic Park, beleef de avonturen van Batman en laat je meeslepen met het aangrijpende verhaal van Schindler’s List!
De voorstelling wordt gegeven zonder pauze, zoals bij Hollywoud gebruikelijk is. Tijdens de voorstelling kunt u wel genieten van een drankje, deze is bij de entree inbegrepen.
 
Geert Chatrou

Om deze avonden nog specialer te maken, treedt ook Geert Chatrou op. Hij zal zowel solo als met de band te beluisteren zijn.
Geert Chatrou is drievoudig wereldkampioen kunstfluiten. In 2004, 2005 en 2008 behaalde hij deze titel. Inmiddels heeft hij meerdere Cd’s  uitgebracht, is hij te horen in diverse soundtracks en heeft hij al met verschillende beroemde artiesten en orkesten opgetreden.

Meer info via de site van Oefening en Uitspanning.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Oefening en Uitspanning

Almkerk

www.oefeningenuitspanning.nl
Deel dit bericht met je vrienden!