dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Trimloop ARR

Trimloop ARR

22 maart 2014
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

GIESSEN - Trimloop voor hardlopers. De rondes om het Almbos zijn 2,1 kilometer .Ieder kan naar eigen inzicht kiezen voor de te lopen afstand, maximaal zeven ronden. Bij iedere doorkomst staat de klok om zelf de tijd bij te houden.

  • Op zaterdag 18 oktober en 22 november 2014 organiseert Altena Road Runners nog meer trimlopen in het Almbos te Giessen.

Deze van 22 maart zal verzorgd worden door leden van groep 1 met als thema: “Opgeven is geen optie".
Tijdens de loop wordt op leuke wijze stil gestaan bij de komende deelname aan de Alpe d'Huzes van de trainer Wim Kuijpers van de organiserende groep. Tijdens de trimloop is het ook mogelijk om Wim te sponsoren voor zijn beklimmingen voor het goede doel.

Na afloop is er een “After Run Party” in de Inloper met Franse lekkernijen.

De rondes in het Almbos zijn ca. 2 km, ieder kan naar eigen inzicht kiezen voor de te lopen afstand, maximaal 7 ronden. Bij iedere doorkomst staat de klok om zelf de tijd bij te houden.
Start 14.30 uur

Inschrijven vanaf 13.30 uur in clubhuis “De Inloper’, Hendrik Cornelis Hakstraat, 4283 KA GIESSEN, open voor iedereen ook niet leden. Dit is aan de zijkant van sporthal De Jager.

Kosten € 3,00 p.p. . Er worden geen startnummers uitgereikt en er zijn geen prijzen te winnen. Wel is er een herinnering voor ieder die minstens drie keer deelneemt.

 

Info

Organisator:

Adres:

Altena Road Runners

Giessen

Deel dit bericht met je vrienden!