donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Verkiezingsdebat lijsttrekkers

Verkiezingsdebat lijsttrekkers

13 maart 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

AALBURG - Verkezingsdebat in het gemeentehuis in Aalburg.

Als voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s. organiseert de gemeente Aalburg het Aalburgs lijsttrekkersdebat. De ACHT lijsttrekkers van de politieke partijen die in Aalburg meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen zijn hier vertegenwoordigd.  

Zij krijgen tijdens het debat de gelegenheid om met elkaar over de verschillende standpunten en visies van hun partijen te  discussiëren.
Petry Gamers zal als ervaren gespreksleider er voor zorgen dat in een goede sfeer scherp met elkaar wordt gedebatteerd over onderwerpen die actueel zijn in de gemeente Aalburg.

Alle politieke partijen krijgen dan de gelegenheid om de burgers duidelijk te maken waarom zij op 19 maart op hun partij moeten stemmen.
Daarnaast is er voor de aanwezigen de gelegenheid om aan de lijsttrekkers vragen te stellen over uiteenlopende onderwerpen.
Tijdens deze avond krijgen alle politieke partijen ook de gelegenheid om hun verkiezingsmateriaal te verspreiden.
Kortom een politieke avond die aan de burgers duidelijk moet maken waarom en waarop er op 19 maart gestemd kan gaan worden.

Het debat wordt gehouden op donderdag 13 maart. De avond begint om 19.30 uur, is voor iedereen gratis toegankelijk en vindt plaats in het gemeentehuis. U kunt vanaf 19.15 uur terecht. De koffie staat dan klaar.

U bent van harte welkom.
 

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Aalburg

Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!