vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Exposities Maaswaarden

Exposities Maaswaarden

10 maart 2014
Van maandag 10 maart 2014 tot en met vrijdag 02 mei 2014
Van 10:00 uur tot en met 20:00 uur

WIJK EN AALBURG -  Exposities bij Zorgplein Maaswaarden

Bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg, zijn de volgende exposities te zien.

Op de begane grond vanaf heden tot 2 mei 2014:

Zijn werken te zien van Bep Branca, geboren in Amsterdam. Ze kreeg in haar jeugd al de mogelijkheden om zich met Kunst en Muziek te mogen bezig houden. Een dankbaar geschenk. Ze was al jong bezig zich te ontwikkelen voor de toekomst. Dan volgt er een opleiding op De Kunst Academie in tekenen , schilderen , textiele werkvormen en Grafiek.

In haar ruime atelier ontstaan de werken waarvan zij een deel in Maaswaarden mag tonen. Ze zegt ,, ik ga altijd van een onderwerp uit en laat dan de vormen los. De kijker mag zich zelf een verhaal daarbij ontdekken. Elk schilderij staat op zich. Ze geeft daar graag uitleg over. Doordat Bep naast haar Kunst ook violiste is in diverse Symfonieorkesten en ensembles is haar werk ook geïnspireerd door de muziek.

Ze toont een kleurrijk geheel . U kunt t allemaal gaan bekijken zoals hierboven vermeld in Maaswaarden. Atelierbezoek op afspraak. Bep geeft les en Work-shops. U kunt vrijblijvend bellen op 0655391485.

Op de eerste etage vanaf heden tot 2 mei 2014:

Zijn illustraties te zien van illustratoren Ramona Treffers en Patrick Robben brengen u een kleurrijke en diverse wereld van illustratie.  Als respectievelijke starter en nieuwkomer, brengen zij hun ervaringen vanuit kunstacademie AKV St.Joost  en hun eigen ontwikkelingen samen tot een expositie. Deze zit vol met werken uit verschillende richtingen binnen de illustratieve wereld.  Van portrettekeningen tot karakterontwerp, van concept art tot kinderboeken-illustraties. 

Wat voor Ramona een volgende stap is, is voor Patrick een eerste stap op weg naar een professionele illustratieve carrière.

In het atrium van Wijkestein staan twee vitrinekasten. In één hiervan is ook tweemaandelijks een verzameling te zien.

Vanaf heden tot 2 mei is er een verzameling “SMURFEN” te zien van Marc Verbeek uit Waalwijk.

U kunt deze exposities dagelijks komen bekijken van 10.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie of interesse om gratis te exposeren of uw verzameling tentoon te stellen in de vitrinekast, kunt u contact opnemen met Bert Noorloos. Mailen kan ook.

Deel dit bericht met je vrienden!