vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Cabaret Rob Favier in jongerencentrum de Pomp

Cabaret Rob Favier in jongerencentrum de Pomp

08 maart 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Liedjesschrijver/zanger/entertainer Rob Favier komt naar Almkerk om een optreden te verzorgen in jongerencentrum de Pomp. Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde.

Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij. Men noemt zijn – uitsluitend Nederlandse – teksten "zeer sterk". De muziekstijl is niet goed te omschrijven: van pop tot luisterliedjes tot cabaret of ergens er tussenin.

De avond wordt mogelijk gemaakt door PerspectieF (CU-jongeren) hierdoor is de toegang volledig gratis!

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn wij geopend vanaf 20.00 en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk.

Info

Organisator:

Adres:

JC De Pomp

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!