donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Repetitie Gelegenheidskoor

Repetitie Gelegenheidskoor

26 februari 2014
Van woensdag 26 februari 2014 tot en met woensdag 16 april 2014
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

AALBURG -  Gelegenheidskoor Aalburg – De repetities beginnen weer. De kooruitvoering op eerste Kerstdag is heel positief ontvangen. Van veel koorleden hebben we gehoord dat ze erg genoten hebben van de uitvoering  en ook veel gemeenteleden vonden het prachtig klinken. We willen weer beginnen met repeteren voor de volgende uitvoering. 

D.V. maandagochtend  21 april 2014 (Tweede Paasdag)  hopen we aan de zangdienst mee te werken. Wij hopen dat iedereen er weer zin in heeft. 

Omdat dirigent  Grad van Wijgerden nog steeds niet voldoende hersteld is van zijn ongeluk, zal Monica de Geus ons deze periode weer begeleiden als dirigent. Woensdag 26 februari 2014 beginnen de repetities. De repetities zijn op de volgende data: 26 februari , 5 maart, 19 maart, 26 maart, 2 april, 9 april en 16 april.  De repetitietijden zijn van 20.00 uur – 22.00 uur.  Bijdrage De bijdrage blijft € 15,00 per persoon. 

Nieuwe leden / Afmelden: het koor heeft inmiddels een prachtig ledenaantal. Maar nog steeds willen we graag dat er meer mensen mee komen zingen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Een oproep dus aan iedereen: neem je familie, vriend, vriendin of kennis mee en kom heerlijk meezingen. Graag opgeven met naam en e-mailadres.

Ook als je de vorige keer wel meegezongen hebt, maar nu niet mee kunt of wilt doen, graag even afmelden bij Anja. Graag allemaal tot ziens weer op 26 februari a.s.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg

kdekock@hetnet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!