donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Themavond Omgaan met rouw

Themavond Omgaan met rouw

19 februari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - In de loop van ons leven maken we verliezen mee die we niet altijd kunnen bevatten. Verliezen die ons zwaar kunnen belasten, die veel van ons en onze omgeving vragen.

Op D.V. woensdag 19 februari  zal er een thema-avond zijn waar Gerda van Hemert-Timmermans zal spreken. Vanuit haar persoonlijke ervaring en als pastoraal psycho-sociaal therapeut brengt zij onder woorden wat verlies kan betekenen en worden er handvatten gegeven hoe men met verlieservaringen en rouwverwerking kan omgaan.

Iedereen is van harte welkom om 20.00 uur in de hervormde kerk Aalburg. Oude kerkstraat 19a. Tevens zal deze avond informatie gegeven worden over de Rouwgespreksgroep: voor mensen die iemand die hen dierbaar was verloren zijn door overlijden.

U komt in een proces dat veel gevoelens met zich mee brengt. Gevoelens die je zelf, en je omgeving soms niet begrijpt. De ervaring leert dat delen van gevoelens helpt. Dat mensen met dezelfde ervaring veel steun aan elkaar kunnen geven en ontvangen. Leeftijd speelt hierin geen rol. Vanuit onze gemeente wordt er een regionale gesprekskring  over  rouwverwerking samengesteld.

Deze kring is bedoeld voor mensen die de eerste storm van emoties en vragen over zich heen hebben gekregen en die nu de behoefte hebben om deze ervaringen uit te wisselen, te ordenen en het licht van Gods Woord er over te laten schijnen.

De bijeenkomsten vinden plaats op D.V. woensdag  5 maart, 19 maart, 2 april en 16 april van 19.30 tot 21.30 o.l.v. Gerda van Hemert en Rijma de Ruiter. Voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen met Rijma de Ruiter- Schop  tel 06-25463729 email  rijmaderuiter@hotmail.com  of Gerda van Hemert-Timmermans  06-36490412 email  gerdatimmermans@hotmail.com

 
 

Info

Organisator:

Adres:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!