donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Workshop Mixed Media

12 februari 2014
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

VEEN -  In februari worden twee (kinder)workshops georganiseerd voor Alpe d'HuZes. Deze vinden plaats in en met medewerking van het Dorpshuis in Veen. Dit alles om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel wat op 5 juni plaats zal vinden.

Op woensdag 12 februari staat de workshop 'Mixed Media Canvas' gepland. Tijdens deze middag gaan we met allerlei materialen een canvas van 30 x 30 cm bewerken met (boek)papier, stofjes, tape, stempels, lintjes, touw, verf etc. Je maakt het 'schilderij' in jouw eigen kleur(en) en thema. Je kunt vast je fantasie erin kwijt en dan ontstaat jouw unieke canvas! De workshop is voor jong en oud en begint om 14.oo uur. Deelname is € 7,50 incl. alle materialen, wat te drinken en te snoepen.

Op zaterdag 15 februari is er nog zo'n creatieve middag: vilten. je leert het van Kim Nijsten, zij maakt hele mooie creaties. Kijk gerust even op haar site (http://viltalakim.com/) en je bent verkocht. Je kunt kiezen uit twee verschillende projecten en technieken, maar allebei mag ook! 

Vanaf 13.30 uur maak je een eigen, unieke ketting en als er nog tijd over is, vilt je er een mooie armband bij.
Om 14.30 start de workshop waarbij je uitleg krijgt en aan de slag gaat met vilt en zeep en op die manier ga je waxinelichtjes/glaasjes een vilten jasje geven in jouw favoriete kleur(en) en motief. Meld je aan en de glaasjes staan voor je klaar!

De kosten per workshop zijn € 17,50 incl alle materialen en koffie/thee met iets lekkers. Wil je beide workshops volgen, dan krijg je combi-korting, dan zijn de kosten slechts € 30,-

Breng deze middag zelf een katoenen doek en een handdoek mee. Tevens is er deze middag een loterij, waarbij winterse prijzen te winnen zijn. We hopen jullie (weer) te zien in het Dorpshuis, Hofstraat 2 in Veen!

Meer info over Alpe d'HuZes vind je op de site.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Dorpshuis Veen

Veen

http://opgevenisgeenoptie.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!