dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Stratenbezoek

Stratenbezoek

06 februari 2014
Van donderdag 06 februari 2014 tot en met vrijdag 14 februari 2014
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK / DUSSEN - De wijkwethouder en burgemeester Carla Breuer bezoeken regelmatig een buurt in één van de kernen van de gemeente.

De collegeleden willen tijdens de rondwandeling door de buurt graag in gesprek komen met de inwoners en met hen praten over de leefbaarheid van de wijk. Zij horen en zien graag wat er mooi en interessant aan uw straat is, waarom u er woont en met hoeveel plezier. Eventuele knelpunten kunnen natuurlijk ook aan bod komen.  Op uitnodiging van de bewoners zijn er inmiddels al veel straten bezocht.

Nieuwendijk

Op donderdag 6 februari 2014 tussen 10.00 en 11.30 uur is de burgemeester Carla Breuer en uw wijkwethouder Wim de Jong aan de Dahliastraat, Amaryllishof, Singel (deel rondom deze twee straten).

Dussen

Op donderdag 14 februari tussen 10.00 en 11.30 uur is de burgemeester Carla Breuer en uw wijkwethouder Peter van der Ven aan de Muilkerk.

U bent van harte welkom om bij deze ronde aan te sluiten. Dat kan spontaan op het moment dat de burgemeester in uw straat is of u kunt van te voren aangeven dat u de collegeleden tijdens hun ronde graag wil spreken. 

Hiervoor kunt u contact opnemen met Loes van Esch. Dit kan per mail of telefonisch. Van Esch is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Gemeente Werkendam

Dussen | Nieuwendijk

(0183) 50 72 18.

loes.van.esch@werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!