zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Dichterspodium deelt uit bij start nieuwe seizoen

Dichterspodium deelt uit bij start nieuwe seizoen

04 februari 2014
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

WERKENDAM - Na een korte pauze vanwege de feestdagen gaat het nieuwe seizoen van het Nederlands Dichters Podium (N.D.P.) op 4 februari weer van start om 19.30 uur tot ca. 21.00 uur in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17. De  toegang, de koffie/thee en de nazit zijn gratis en omdat het dan de Nationale Poëzieweek is, deelt het N.D.P. poëzie uit aan de bezoekers.

Dichters van de maand

Willem Jacobs is singer-songwriter, dichter en inspiratiebron voor velen. Hij draagt voor en neemt het publiek met zijn inleidingen mee in de gedichten. Verbazingwekkend dat zo’n grote forse man zulke mooie gedichten kan schrijven!

Muziek

Henk Boogaard schrijft en zingt vrolijke Nederlandse luisterliederen. Hij begeleidt zichzelf daarbij op de gitaar. De meeste teksten hebben één ding gemeen; wat dat is? kom maar luisteren. 

Spontaan voordragen

Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie: www.nederlandsdichterspodium.nl of info@marcelvaandrager.nl.

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de RABO-bank, Bibliotheek Altena  en de gemeente Werkendam.

Info

Organisator:

Adres:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!