donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Klassiek Concert Maaswaarden

30 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 30 januari is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Het concert wordt gegeven door Lisette baars (1992) op de vleugel en Margo Kroon (1991) op panfluit. Lisette kreeg op 7-jarige leeftijd les van dhr. H. Brokking en ging op haar 9de tot haar 17de in de leer bij Robbert van Sterkenburg uit Schoonhoven. Sindsdien studeert ze bij Gerlinde van den berg uit Krimpen a/s/ IJssel. Regelmatig werkt zij al mee aan concerten in verzorgingshuizen en kerken ook heeft ze aan een aantal concoursen meegedaan. In 2010 won ze de 2de prijs bij het Driestar Concours. Daarnaast speelt ze ook nog dwarsfluit waarmee ze de halve finale bereikte bij het EMG Concours en de finale bij het ICM concours beide in 2011. (zie ook www.lisettebaars.nl)

Margo Kroon is op haar 14de begonnen met panfluitles. Eerst heeft ze een aantal jaren les gehad van Costel en Mihai Puscoiu Sinds 3 jaar heeft ze les van de bekende Liselotte Rokyta.

Margo houd van (licht) klassieke muziek, maar speelt daarnaast ook regelmatig volksmuziek, bijvoorbeeld Roemeense muziek of tango. Voor haar is het belangrijk dat het muziek met “gevoel” is. In 2011 was ze finalist op het ICM concours.

Kaartjes voor het concert van 30 januari zijn van te voren verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een consumptie.

Info

Organisator:

Adres:

Zorgcentrum Maaswaarden

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!