donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Bino de Musical

Bino de Musical

26 januari 2014
Van 14:00 uur tot en met 15:00 uur

DUSSEN - Winterse sferen op Kasteel Dussen met de kindervoorstelling Bino, de musical!

BINO is een vrolijke muzikale theatervoorstelling naar een idee van Marcel van Driel en Lidion Zierikzee. De voorstelling bevat speciaal voor Bino geschreven liedjes van o.a. VOF de Kunst. BINO is gebaseerd op de Bino prentenboeken van Marcel van Driel.

Rick en Lidion zijn de allerbeste vrienden van de hele wereld! Samen reizen ze naar de Noordpool om op zoek te gaan naar Bino, de sneeuwwitte pinguïn. Dat is bijzonder; een sneeuwwitte pinguïn, zou die wel echt bestaan? Lidion weet het nog niet zeker! Stiekem wil Rick Bino meenemen naar huis. Maar dan kan toch niet, een pinguïn in je slaapkamer? Onderweg beleven ze geweldige avonturen, bouwen een sneeuwkasteel en zingen prachtige liedjes over vriendschap, bijzonder zijn én natuurlijk: witte pinguïns!

Tijdens het grote avontuur op de Noordpool leren Rick en Lidion hoe het is om samen te werken, keuzes te maken, om te gaan met ruzie en hoe je aardig tegen elkaar doet. Ook leren zij plezier te hebben door samen te spelen, op te komen voor zichzelf en de grote Noordpool ervaringen te delen met elkaar en met het publiek.

Een vrolijke musical geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Info

Organisator:

Adres:

Kasteel Dussen

Dussen

Deel dit bericht met je vrienden!