zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Knuste Star 2014

Knuste Star 2014

26 januari 2014


DUSSEN - Wie wordt de Knuste Star 2014

Lees er alles over onder deze LINK!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover, iets waar we het hele jaar naar uitkijken. Knuste Stars 2014! Met 9 optredens en 33 deelnemers mogen we wel spreken van een grote opkomst. We gaan er weer een geweldige middag van maken.

Ondertussen is het 3e jurylid bekend, naar aanleiding van onze facebook-actie heeft er een loting plaats gevonden, naast Suson Pruissen en Aukje van Velthoven zal dit jaar  Ellis van de Koppel onze gast jurylid zijn. Zij zullen alle optredens kritisch bekijken en hun mening geven, aan het einde van de middag word er een winnaar gekozen die niet alleen met de eer en trofee van Knuste Star 2014 naar huis gaat, maar ook met een speelgoedbon van maar liefst 60 euro!

Om de middag compleet te maken zal Loeki een optreden komen geven, natuurlijk is er daarna tijd voor een foto en een handtekening. Zij is bekend van het Junior Songfestival met haar nummer, ‘ Gewoon in Love’.

Dus wat moet je doen? Zondag, 26 januari, gezellig naar de Phoenix in Hank komen. Neem je papa, mama, broertjes, zusjes, ooms, tantes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mee. We gaan er weer een onvergetelijke dag van maken!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Knusterooiers

Hank

www.knusterooiers.nl
Deel dit bericht met je vrienden!