dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Week van Gebed

Week van Gebed

19 januari 2014
Van zondag 19 januari 2014 tot en met zondag 26 januari 2014
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

AALBURG - Van 19-26 januari 2014 is de Week van Gebed. Het thema ‘Is Christus dan verdeeld?’ is gebaseerd op de Bijbeltekst uit 1 Korintiërs 1: 13. Daarin roept Paulus op om eensgezind te zijn als christenen. We staan allemaal in een zelfde relatie tot Christus. Vanuit deze relatie herkennen we ons als christenen in elkaar en zijn we één in Hem. Met het thema willen we dan ook laten zien dat we ons als christenen inzetten die eenheid in praktijk te brengen.

De beide gemeenten in Genderen doen ook mee met de gebedsweek. We dragen in deze week het nieuwe jaar aan God op, staan stil bij het belang van gebed en zoeken de eenheid in ons geloof door samen te bidden.

De gebedsbijeenkomsten zijn dit jaar in het Kruispunt bij de GereformeerdeKerk, Hoofdstraat 76, Genderen.

Aanvang: op zondagen om 20:00 uur (na de avonddienst) en de andere dagen om 19:00 uur.

In beide kerken is  zondagochtend 19 januari de startzondag van de Week van Gebed.

Aanvang 9:30 uur

U bent van harte uitgenodigd!


De Week van Gebed is een initiatief van de Evangelische Alliantie (EA), een landelijk samenwerkingsverband van christenen, kerken en organisaties. Zowel landelijk als lokaal is er samenwerking met de Raad van Kerken. Door heel Nederland zijn honderden plaatselijke gemeenten uit verschillende kerkverbanden actief bij de gebedsweek betrokken. www.weekvangebed.nl

Namens de voorbereidingsgroep: Dick Nederveen

Info

Organisator:

Adres:

Gezamenlijke kerken

Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!