dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Realfriendsweekend

Realfriendsweekend

20 december 2013
Van vrijdag 20 december 2013 tot en met zondag 22 december 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

SLEEUWIJK -  Sfeervol winters weekend op de ‘Friendship’ in Sleeuwijk.

Vrijdag 20 t/m zondag 22 december is er op de Friendship weer een Realfriendsweekend. Het weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondag. Tijdens het weekend organiseert een team van zo’n 25 jongeren diverse activiteiten aan boord van het schip, iedereen is van harte welkom! Het schip ligt in onze thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk.

Spelletjesavond
Zaterdagavond 21 december is er een spelletjesavond. Gezellige bordspellen, warme chocolademelk met slagroom, kaarsjes en fijne muziek zijn de ingrediënten voor deze sfeervolle en gezellige avond. Iedereen is natuurlijk van harte welkom en de entree is uiteraard gratis aanvang: 20.00 uur!

Praiseavond
Op zondagavond 22 december is er om 20.00 uur een Praiseavond. Een band van verschillende christenen uit de omgeving onder leiding van Rik v/d Ploeg zal deze avond zorgen voor de muzikale begeleiding. Na afloop van de avond is het zoals gebruikelijk het een en ander te snacken en ruimte om gezellig na te kletsen.

Normaal gesproken meren wij af in de binnenstad van Gorinchem echter maken technische problemen dit tijdelijk onmogelijk. Uiteraard nodigen we alle jongeren uit Gorinchem en omgeving Werkendam en Woudrichem uit voor de genoemde activiteiten aan boord van ons schip (Hoef 15, Sleeuwijk). Wel nemen een aantal jongeren van ons team deel aan de kerstactiviteiten in de binnenstad van Gorinchem georganiseerd door stichting Ontmoeting.

Ben je 16 jaar of ouder en wil je het hele weekend meemaken en deelnemen in het team stuur ons een mailtje: info@tienerfriends.nl.

Meer informatie www.facebook.com/tienerfriends of de site.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Tienerfriends

Sleeuwijk

www.tienerfriends.nl
Deel dit bericht met je vrienden!