donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kerstviering ouderen

Kerstviering ouderen

18 december 2013
Van 15:30 uur tot en met 18:00 uur

WERKENDAM - Zoals we al jaren gewend zijn hopen we het Kerstfeest weer te vieren met een broodmaaltijd. We nodigen u hiervoor uit op woensdag 18 december aanstaande in ‘de Bron’.

Let u er op dat het op woensdag is en niet zoals we gewend zijn op dinsdag.

Er is een mooi programma samengesteld met veel samenzang en wij als comité willen ook weer enkele liederen voor u zingen. We hebben ook wat nieuwe programmapunten voor u! Dominee L.W. den Boer verleent zijn medewerking en zal mediteren over het Kerstgebeuren.

We beginnen om 15.30 uur en we hopen dat velen van u aan deze uitnodiging gehoor geven. Het is goed om elkaar te ontmoeten en op een ontspannen manier dit belangrijke heilsfeit te gedenken. De ouderen vanaf 55 jaar, maar ook alle alleenstaanden zijn van harte welkom op deze bijeenkomst.

In verband met de maaltijd willen we graag van te voren weten op hoeveel mensen we mogen rekenen. We stellen u daarom in de gelegenheid om u op te geven, en wel tot uiterlijk zaterdag 14 december bij de volgende adressen: de heer G. Molenaar, telefoon 501834 of mevrouw Van der Klooster, telefoon 502236. Deze mensen kunt u ook bellen als u vervoer nodig hebt.

Er liggen programma’s klaar in de zaal en voor de luisteraars via de kerktelefoon zijn er weer programma’s te bestellen bij bovenstaande adressen.

Een hartelijke groet van ons allen en tot ziens op D.V. woensdag 18 december!
Ouderencomité Wijk 2

Info

Organisator:

Adres:

Hervormde Gemeente

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!