dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

The New Bridge Gang

The New Bridge Gang

14 december 2013
Van 21:00 uur tot en met 01:00 uur

WOUDRICHEM - The New Bridge Gang speelt in de Schenkerij De Teerkamer te Woudrichem.

Sinds het voorjaar van 2013 is The New Bridge Gang op stoom gekomen. Een dampende ritmesectie die de groove neerzet, verrijkt met moddervette gitaar, piano en tenorsax wordt voorgegaan door twee blondines die er zijn mogen.

Het idee komt van een bassist die nu eens niet op de achtergrond opereert, maar initiatief neemt en een paar oude en jonge muziekvrienden uitnodigt om een echte feestband op te tuigen. Dat pakt goed uit. De geest komt in de fles en met een uitgekiend setlist van lekkere en dansbare nummers – de harde voorwaarden -  worden enkele try outs gedaan. Dat smaakt naar meer, zowel bij het publiek als bij de heren en dames muzikanten die aardig doorgewinterd zijn en de kunst van het weglaten inmiddels verstaan. Inmiddels is The New Bridge Gang in staat gebleken de zaal plat te krijgen.   

De stijl varieert van pop, rock, tot soul van Stevie Wonder, Eurythmics, Kula Shaker en anderen. Covers, maar met hart en ziel en vooral eigenzinnig gespeeld. Het doel? ‘Heaving a good time’ en voor de liefhebbers; voeten van de vloer!  

The New Bridge Gang bestaat uit:

Levina Hartman            -    zang
Manouschka Bouman -    zang
Astrid van de Houwen -    toetsen/zang
Hans Ouwerkerk          -    saxofoon
Paul Waakop-Reijers  -    gitaar/zang
Marco Bruggeman       -    bas/zang
Hans Jongenotter        -    drums 

Info

Organisator:

Adres:

Schenkerij De Teerkamer

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!