vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Kersttoernooi Kromme Keu

Kersttoernooi Kromme Keu

06 december 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

GENDEREN -  Het Kromme Keu Biljart Kerst Toernooi 2013 gaat  weer van start.

Dit jaarlijkse toernooi wordt al voor de 23ste keer gehouden. Vele clubbiljarters nemen het dan op tegen de 1-keer-per-jaar-biljarter. Iedereen heeft kansen, want er wordt gespeeld met een persoonlijke handicap. Zo kan het zijn dat de beste speler van de Kromme Keu 100 caramboles moet maken, terwijl de 1-keer-per-jaar-biljarter er maar 10 hoeft te maken. Dit samen met de gerichte loting zorgt voor minstens twaalf avonden sportieve gezelligheid in de knusse huiskamer van café ‘t Zwaantje.

Meedoen kost bijna niets, maar de gezelligheid is groot. Ad van de Water, vocht zich vorig jaar in zeven wedstrijden tot de beste van 48 deelnemers en werd de terechte kampioen. Ad werd op de feestelijke finale avond beloond met een mooie beker en de eeuwige roem.

Tot en met zaterdag 30 november kunt u zich opgeven voor dit gezelligheidstoernooi bij Café ‘t Zwaantje in Genderen of telefonisch bij toernooicoördinator Pim Bouman.

Dit jaar is de finale avond gepland op vrijdag 27 december. De finalewedstrijden beginnen om 19.00 uur en die eindigen in een fantastische kostenloze feestavond met een professionele DJ.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Biljartvereniging De kromme Keu

Genderen

06-11097884

Deel dit bericht met je vrienden!