vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Presentatie Jubileumboek Wie Hegget

Presentatie Jubileumboek Wie Hegget

23 november 2013


WOUDRICHEM - Het jubileumjaar van het Visserij- en Cultuurhistorisch Museum in Woudrichem wordt deze dag afgesloten met de presentatie van het boek ‘Wie Hegget?’.

‘Wie Hegget?’ is een full colour uitgave in hardcover (genaaid en gebonden) van het Visserij- en Cultuurhistorisch Museum Woudrichem en telt circa 130 pagina’s en 145 illustraties. De oplage is beperkt.

Een exemplaar is na 30 oktober bij voorintekening te bestellen.

 Een boek in opdracht van het museum geschreven door Nanda van Straten-Zwijnenberg en, hoewel hij in Gorinchem woont, de echte Woerkummer Bert van Straten. In de pers is aan de inhoud van het boek al de nodige aandacht besteed en dit zal ook nog volop gebeuren bij de presentatie, maar wij als museum zijn trots op dit collectors item dat door de schrijvers tot stand is gebracht. Fraai geïllustreerd en vormgegeven past het bij ieder Woerkums gezin in de boekenkast.

Aangezien de oplage maar beperkt is, hebben we de mogelijkheid gecreëerd om tot 23 november op dit boek in te schrijven via het volgende emailadres: boekbestellen@visserijmuseumwoudrichem.nl . Dit is ook telefonisch mogelijk door contact op te nemen met Joop of Corrie van Straten, telefoon 0183-301700.

De kosten bedragen dan € 25,00 per boek + eventuele verzendkosten (Pakketpost).  De bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Na 23 november is het boek te verkrijgen  voor de prijs van € 29,95 + eventuele verzendkosten (Pakketpost). 

Op onze site kunt u deze informatie ook vinden onder de rubriek “Agenda”.
 

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Visserijmuseum

Woudrichem

www.visserijmuseumwoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!