dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Inloopbijeenkomst grootschalig onderhoud N322

Inloopbijeenkomst grootschalig onderhoud N322

18 november 2013
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

WOUDRICHEM - De provincie Noord-Brabant en de gemeente Woudrichem houden op maandag 18 november in het gemeentehuis van Woudrichem tussen 19.30 en 21.00 uur een inloopbijeenkomst over het constructief groot onderhoud dat wordt uitgevoerd op de N322 tussen Nieuwendijk en de Gelderse grens. Vanaf april 2014 wordt de weg gefaseerd opgeknapt wat betekent dat omwonenden en het verkeer te maken krijgen met afsluitingen en verschillend, soms forse omleidingsroutes. Het werk is naar verwachting eind 2014 klaar.

Werkzaamheden

Met name rond de kernen Almkerk, Giessen en Andel kan men overlast ondervinden van de werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Vervangen van alle asfaltverhardingen van de N322 tussen Nieuwendijk en de Gelderse grens en gedeeltelijk van de aansluitende N267,
  • Verbeteren van de fundering onder het asfalttracé,
  • Aanleg van een nieuwe fietsoversteek op het bestaande kruispunt met de Hoge Maasdijk,
  • Vervangen van de gehele autobrug Waardhuizen (deze is dan enkele maanden buiten gebruik),
  • Gedeeltelijk aanpassen van de openbare verlichting langs de N322,
  • Vervangen van aansluitingen op de diverse zijwegen,
  • Vernieuwen van een afvoerleiding nabij de oude waterzuivering bij Almkerk in samenwerking met het waterschap Rivierenland
  • Aanleg van een faunapassage/ecoduiker nabij rotonde N322/N267.

Informatieavond

De deuren van het gemeentehuis in Woudrichem aan het Raadhuisplein 1 zijn geopend vanaf 19.15 uur. Medewerkers van de provincie Noord-Brabant geven tijdens de bijeenkomst informatie over de werkzaamheden, de omleidingsroutes en de projectfasering.

Aanwonenden en bedrijven langs de N322 hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Voor meer informatie over de informatieavond, suggesties en ideeën kunt u contact opnemen met projectleider dhr. B . Couvee, emailadres: bcouvee@brabant.nl of telefonisch op 073-6812812.

 

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Woudrichem

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!