donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Vijftienjarig bestaan BKA

Vijftienjarig bestaan BKA

15 november 2013
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Het 15-jarig bestaan van de BKA  wordt gevierd met een wervelende bijeenkomst! 

We ontvangen uw in de prachtige vesting van Woudrichem, bij 't Kruithuis Arsenaal. Dit laten we niet ongemerkt gebeuren. We beloven u dat u zich op de loper al een 'ere-lid' voelt van de BKA.

Zodra eenmaal iedereen binnen is, of gezien de tijdsplanning rond de klok van half zeven, nodigen de Baronessen u uit om mee te gaan naar de kerk, beter bekend als de Sint Martinus kerk van Woudrichem. Zodra iedereen een plekje heeft gevonden zal onze voorzitter een welkom uitspreken en het woord geven aan de gastspreker mark Lammers. Hij vertelt in Coachen doe je samen zijn eigen verhaal en schetst aan de hand van praktijkvoorbeelden zijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij komen vele sportoverstijgende thema’s aan bod: durf, leiderschap en de kunst van het winnen. Marc Lammers zijn stelregel: “Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.”

Tegen half acht ’s avonds keren we gezamenlijk met de Baronessen terug naar ’t Kruithuis om hier vervolgens gezamenlijk te genieten van een bruisend welkomstdrankje, een gevarieerd walking dinner en sfeervol muzikaal entertainment van pianist Serge van Eck. Maar er is nóg meer! Wereldfaam is maar voor weinigen weggelegd. Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do, vormt de uitzondering op die regel.

18.00 uur:Ontvangst in ’t Kruihuis Arsenaal
18.30 uur: Vertrek naar de Sint Martinus kerk voor de gastspreker
19.30 uur: Start feestavond in ’t Kruihuis Arsenaal
22.00 – 22.30 uur: Zangeres Do
23.30 – 00.00 uur: Einde van de bijeenkomst

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

BKA

Woudrichem

www.bka-altena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!