donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Workshop Liefdevol Grenzen Stellen

Workshop Liefdevol Grenzen Stellen

12 november 2013
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur

ALMKERK - Bij het opvoeden van kinderen hoort het stellen van grenzen. Het geeft kinderen duidelijkheid, rust, houvast en veiligheid. Hoewel iedere ouder weet dat dit belangrijk is, is het stellen van grenzen aan je kind één van de moeilijkste zaken in de opvoeding. Je wilt als ouders immers een liefdevol en harmonieus gezin en wanneer het tegenovergestelde ontstaat als je een grens aangeeft ben je snel geneigd om toe te geven. Als er bij jou thuis steeds strijd, onenigheid of ruzie ontstaat zodra jij een grens aangeeft, jij hier niet tegen opgewassen bent, je het zat bent om steeds maar weer boos en gefrustreerd te zijn en je het gevoel hebt dat je continue over je grenzen laat gaan dan is de workshop “Liefdevol Grenzen stellen” iets voor jou.

In deze workshop krijg je informatie over het nut van het stellen van grenzen. Je komt te weten waarom kinderen steeds de grenzen opzoeken  en wat je als ouders kan doen om ervoor te zorgen dat jouw grenzen gerespecteerd worden. Na deze workshop heb je allerlei handvatten gekregen om op een duidelijke manier grenzen te stellen, deze te handhaven zonder zelf boosheid of frustratie te ervaren en daarnaast een liefdevolle  relatie te behouden met je kind.

De workshop “Liefdevol grenzen stellen” wordt gehouden op donderdagavond 12 november van 20.00 tot 22.30 uur aan de Knotwilg 2A in Almkerk.

De kosten voor de workshop bedragen € 7,50,- p.p.

Wanneer jij je wilt opgeven voor deze workshop stuur dan een e-mail met daarin je naam en adresgegevens.
Zodra je gegevens binnen zijn ontvang je een bevestiging en de factuur.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!